Ece Yalım'la 'Ürün Tasarımında Renk ve Çağrışımlar'
26.03.2019

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 14 Mart 2019 tarihinde Endüstriyel Tasarımcı ve İç Mimar Ece Yalım’ı konuk etti.

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden mezun olduktan sonra New York’ta Pratt Institute of Technology’den İç Mimarlık yüksek lisans derecesini alan Ece Yalım Artful İç Mimarlık ofisi ve Ece Yalım Design Studio’da iç mimarlık ve endüstriyel tasarım projelerini gerçekleştirmektedir.  Ece Yalım aynı zamanda ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Başkent Üniversitesi İç Mimarlık Bölümlerinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır.

Özellikle Pratt Institute’da aldığı Renk eğitimi ve kendi araştırmaları doğrultusunda geliştirdiği yöntemlerin ürün tasarımına etkisi ile Renk ve Çağrışımların ürün tasarımı sürecinde ne kadar önemli olduğu konusunda bilinç geliştirme, farkındalık yaratma adına Ece Yalım’ın kendi çalışmalarından örneklerle yaptığı sunum öğrencilerimize önemli katkıları bulunmuştur. Kendisinin paylaşımları için teşekkür ederiz.