ATILIM ÜNİVERSİTESİ MODA VE TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ LİTVANYA’DA DÜZENLENEN INTERNATIONAL WEEK’DE YER ALDI
13.03.2018

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 05-09 Mart 2018 tarihlerinde Vilniaus Kolegija tarafından düzenlenen International Week etkinliğine katıldı.

 

18 ülkeden 50 akademisyenin katıldığı International Week etkinliğinde, Öğr. Gör. Serdar Egemen Nadasbaş, Faculty of  Arts & Creative Technologies’de “ Using Art Pieces to Create Shapes on Apparel Design” başlıklı bir workshop düzenledi ve workshopun çıktıları fakültede sergilendi. Etkinlik kapsamında Moda ve Tekstil Tasarımı bölümü öğretim elemanları Prof. Dr Erdem Ünver, Yrd. Doç. Songül Kuru, Yrd. Doç. Dr. Başak Boğday Sayğılı, Öğr. Gör. Serdar Egemen Nadasbaş ve Öğr. Gör. Esra Seçim tekstil, karikatür, illüstrasyon ve giysilerden oluşan “All Four One” isimli bir sergi ile  üniversitemizi International Week etkinliğinde temsil ettiler.

 

Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü başkanı Prof. Dr. Erdem Ünver Litvanya’nın başkenti Vilnius’da düzenlenen International Week’e katılmanın, bölümün uluslararası platformda tanınırlığını arttırmak, alana yönelik farklı eğitim süreçlerini gözlemlemek, üniversiteler arası işbirliğini güçlendirmek ve kültürel etkileşim sağlamak açısından önemli olduğunu, benzer çalışmaların devam edeceğini belirtti.