Ankara Üniversite Tanıtım Günlerindeydik
14.12.2018

Ankara Üniversite Tanıtım Günlerindeydik

13 ve 14 Aralık 2018 tarihlerinde Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Ankara Anfa Altınpark Fuar alanında gerçekleşen Üniversite Tanıtım Günlerinde, üniversitemiz de stant açarak hazır bulundu. Ankara’da eğitim veren bir çok kurum öğrencisinin, rehber öğretmenin ve idarecinin katıldığı fuarda, standımıza ilgi yoğundu. Fuara üniversitemiz adına Kurumsal Tanıtım Müdürlüğünden, Tanıtım Müdürü Sedat Karaçayır, Tanıtım Uzmanları Emre Cihan ve Onur Karagöz katıldılar. Fuarda ayrıca Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali Yazıcı da, öğrencilere “Yazılım Mühendisliği ve Akıllı Yazılımlar” isimli sunumu ile, geleceğin meslekleri arasında gösterilen, Yazılım Mühendisliği hakkında detaylı bilgiler vererek, öğrencilerin bölümü daha yakından tanımasına katkıda bulundu. 2 gün devam etmesi planlanan fuar etkinliği, 13 Aralık akşamı Meteoroloji’nin “Yoğun Kar Yağışı” ikazı üzerine ve Ankara Valiliğince alınan karar gereği okulların tatil edilmesinden dolayı 14 Aralık günü gerçekleştirilememiştir. Üniversite Tanıtım Fuarları kapsamında, üniversitemiz tanıtım ekibi 17 ve 18 Aralık Günlerinde Antalya’da olacaktır.