Endüstri Mühendisliği Bölümü Bitirme Projesi Sunumları MAN Türkiye A.Ş.’de Gerçekleştirildi
12.06.2013

Endüstri Mühendisliği Bölümü bitirme projeleri poster sunumları MAN Türkiye A.Ş.’nin katkılarıyla firmanın Havalimanı yolundaki fabrikasında gerçekleştirildi.

52 lisans son sınıf öğrencisi 13 adet grup halinde 2012-2013 akademik yılı boyunca Endüstri Mühendisliği Tasarımı-1 ve Endüstri Mühendisliği Tasarımı-2 derslerinde hazırlamış oldukları  bitirme projelerinin poster sunumlarını MAN Türkiye’de düzenlenen bir etkinlikle sundular. Üretim ya da servis sektöründeki bir probleme endüstri mühendisliği ve yöneylem araştırması yaklaşımlarıyla çözüm üretmeye yönelik olarak hazırlanan projeler MAN Türkiye A.Ş., Arçelik, Gordion AVM, Prefi Cook, Atatürk Hastanesi, FNSS, Güven Hastanesi, Prekons, 29 Mayıs Hastanesi, Yunus Marketler, Mikromak firmalarında yürütülmüştür.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Hasan AKAY ve Prof.Dr. İsmail BİRCAN, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Serkan ERYILMAZ’ın açılış konuşmalarını yaptığı etkinliğe MAN Türkiye yöneticileri ve Üniversite öğretim elemanları da katıldılar. Törende ayrıca 2012-2013 akademik yılı Bahar dönemi boyunca Endüstri Mühendisliği Seminerleri dersi kapsamında seminerler veren MAN Türkiye A.Ş. yöneticilerine teşekkür plaketleri de takdim edildi.