19-20 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı
26.09.2019

Mimarlık Bölümü ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

1. Mimari Tasarım derslerinde önceki dönemlerde seçilen Öğretim Elemanlarına ait şubeler Güz döneminde tekrar seçilemez. Eski şubenizdeki bir öğretim elemanı değişmiş ise öğrenci o grubu seçebilir.
  2. İngilizce derslerini seçecek öğrenciler ENG 121 için Şube 8i , ENG 221 için Şube 10'u, ENG 321 için Şube 7 ve Şube 8i seçmeniz gerekmektedir.
  3. Ders programında sıklıkla değişimler olduğu için ders seçimlerinizde sürekli bu sayfadan programın güncel halini kontrol ediniz.
  4. MMR 394 Yerinde Mimari Araştırmalar seçmeli dersini sadece, 2019 Haziran ayında yapılmış olan, Bilecik İlyasbey Köyü alan çalışmasına katılan öğrenciler seçebilecektir. Öğrenci İsimleri: Merter Acar Zinkçi, Miromid Shastyhenam, Zeynep İpek Sipahioğlu, Nazife Sanaç, Eda Nur Motçu, Fatma Sina Çiftçi, Fatma Begüm Yağan, Ulaş Kara, Ayça Korkmaz, Elif Yurtkuran, Sevi Özdemir
  5. MMR 492 (Şube 2), MMR 495 (Şube 2) ve MMR 392 dersleri programa yeni eklenmiştir. Ancak sistemde MMR 392 dersi açık görünmemektedir. Sistemsel sıkıntı giderilince derse kaydınızı yaptırabilirsiniz.
  6. MMR 393 Mimari Tasarım Yarışması dersi Öğr. Gör. Alper Gündüz tarafından açılacak ve yürütülecek olup EKLE-BIRAK döneminde ders olarak eklenebilecektir. Hazırlanılacak yarışmaya ait bilgiler ilerleyen günlerde duyurulacaktır.
  7. Yaz Döneminde Staj yapan öğrencilerin ders kayıtlarına staj derslerini eklemeleri gerekmektedir.
  8. MMR 492  MMR 495 :MMR 231 (Şube 2) ve MMR 491 derslerinin saatleri ve sınıfları güncellenmiştir.