2022-2023 bahar dönemi son Senato toplantımızda belirlenen Akademik Takvim çerçevesinde 20 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.
16.02.2023

Üniversitemizde 2022-2023 bahar dönemi son Senato toplantımızda belirlenen Akademik Takvim çerçevesinde 20 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacaktır. Bu çerçevede,

1.            Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu dışındaki bölümlerde işlenecek dersler aynı zamanda çevrimiçi olarak da takip edilebilecektir.

2.            Yalnızca deprem bölgesinde ikamet eden veya KYK yurtlarından ayrılmak zorunda kalıp başkaca bir barınma imkânı temin edemeyen ve derslere yüz yüze katılmalarının mümkün olmadığını beyan eden öğrencilerimiz dersleri çevrimiçi olarak izleyebileceklerdir. Bu öğrencilerimizin bir dilekçe (e-posta) ile Atılım Üniversitesi Öğrenci İşleri Direktörlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

3.            Dilekçe ile başvuran ve kendilerine dersleri çevrimiçi olarak izleme izni verilen öğrenciler dışında kalan öğrenciler, programların ve derslerin özelliklerine bağlı olarak derslere devam etmek zorunda olacaklardır (Yabancı Diller Yüksek Okulu Temel İngilizce Bölümü, Sivil Havacılık Yüksek Okulu Pilotaj, Uçak Gövde Motor ve Uçak Elektrik Elektroniği Bölümleri ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulunun tüm dersleri ile Mühendislik, Tıp, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültelerinin uygulama ve stüdyo dersleri).

4.            Deprem bölgesinde ikamet ettiği veya KYK yurtlarından ayrılmak zorunda kalıp başkaca bir barınma imkânı temin edemediği için teorik dersleri çevrimiçi olarak izlemesine izin verilen öğrencilerin uygulama derslerini ne şekilde takip edeceği ve bu derslerde nasıl bir değerlendirme yapılacağı ilgili bölümler tarafından öğrencilere duyurulacaktır.

5.            Lisansüstü düzeydeki tüm dersler (İşletme uzaktan eğitim programı hariç) yalnızca yüz yüze işlenecektir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.

Prof. Dr. M. Yıldırım ÜÇTUĞ