İLDIŞI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI MEZUNİYET TÖRENİ
31.10.2014

Çorum, Sivas ve Kayseri illerinde Sağlık Kurumları İşletmeciliği, İşletme Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programları mezuniyet törenleri ile son buldu. İlk tören 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 13.00’ da Çorum ilinde yapıldı. Ardından 19 Ekim 2014 Pazar günü saat 10.30’da Sivas İlinde ve  saat 15.00’te Kayseri İlinde yapıldı. Üç ilde 174’ü Sağlık Kurumları İşletmeciliği, 5’i İşletme Yönetimi, 14’ü ise Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden olmak üzere toplam 193 öğrenci mezun oldu.
Törenlere mezun olan öğrenci ve aileleri yanı sıra, Türk Sağlık Sen ve Sağlık Sen İl Yöneticileri, İl Sağlık Müdürleri, Belediye Sağlık Şube Müdürleri, İl Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ve basın mensupları katıldı.
Tören açılış konuşmaları, Çorum ve Sivas illerinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof.Dr.Dilaver Tengilimoğlu ile Rektörümüz Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu tarafından, Kayseri ilinde ise Enstitü Müdürümüz Prof.Dr.Dilaver Tengilimoğlu ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr.İsmail Bircan tarafından yapıldı. Ardından programlardan mezun olan öğrencilere belgeleri Rektörümüz Prof.Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İsmail Bircan ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürümüz Prof.Dr. Dilaver Tengilimoğlu, İl Sağlık Yöneticileri, Sendika başkanları tarafından verildi. Tören, mezunların kep atma töreni ve ardından verilen kokteyl ile son buldu.
Atılım Üniversitesi olarak mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar diler, ailelerine, kurumlarına ve ülkemiz sağlık ve kamu sektörlerine katkı sağlamalarını temenni ederiz.