Sınavlar Hakkında Duyuru
04.05.2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün için, sizlerin de bildiği üzere, Bahar Dönemi ara ve final sınavlarımızı Üniversitelerin açılmasından sonra, alıştığınız ve geleneklerimize uygun şekilde yapabilmeyi tercih ve umut etmekteyiz.

Bununla birlikte, anlık ve hızlı değişim gösteren bu olağanüstü süreci takip ettiğimizi de belirtir, olası değişikliklere göre -bireysel ve toplumsal sağlık ile ilgili üzerlerimize düşen sorumluluk ve hassasiyeti de gözeterek- hızlı, rasyonel ve karşılıklı güvene dayalı çözümlere hazırlıklı olduğumuzu da bilgilerinize sunmak isteriz.

Yüksekokul olarak bu düşüncede olmamız ve uzaktan eğitim derslerimizin de 29.05.2020 günü sona erecek olması dolayısıyla, bu tarihe kadar herhangi bir sınav yapılmayacaktır.

Sınavlara, sınavların tarihlerine ve programına ilişkin bilgilendirmelerin, makul ve uygun bir süre öncesinde yapılacağından da emin olunuz. 

Sizlerden ricamız, uzaktan eğitim kapsamında verilmekte olan derslerinize yoğunlaşmanız, hocalarınızın Moodle üzerinden paylaştığı ve paylaşmaya devam edeceği ders materyalleri ve kaynakları ile bu derslerinizi desteklemeniz ve tamamlamanızdır.

Hepimizin özlediği yüz yüze eğitimin başlamasına kadar, uzaktan eğitim sürecini, mevcut koşullar altında, karşılıklı anlayış, işbirliği ve iletişim içerisinde, en iyi ve en verimli şekilde sürdüreceğimize ve tamamlayacağımıza inanıyoruz.

Sağlıklı günler dileklerimizle…

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

 

Not: Meslek Yüksekokulu dışındaki bölümler tarafından verilen, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, İngilizce ve benzeri derslerin sınav tür ve tarihleri ilgili bölümlerden öğrenilmelidir. Bu duyuru söz konusu dersleri kapsamaz.