2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERSLER HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
30.09.2020

**** Güz dönemi 5 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olup, eğitim-öğretim faaliyetleri kısmen yüz yüze kısmen uzaktan (online) olmak üzere hibrit yapılacaktır.  

**** Kısmen yüz yüze kısmen uzaktan öğretim ile verilecek dersler üniversitede haftalık dönüşümlü yapılacaktır. Haftalık dönüşümler öğrenci numaranızın son rakamı esas alınarak yapılacaktır. Bu çerçevede bir hafta öğrenci numarası tek rakamla (1,3,5,7,9) biten öğrenciler, diğer hafta ise çift rakamla (0,2,4,6,8) biten öğrenciler bu derslere girmek için üniversiteye geleceklerdir. İlk hafta öğrenci numarası tek rakamla (1,3,5,7,9) biten öğrenciler üniversiteye geleceklerdir.

**** Kısmen yüz yüze kısmen uzaktan öğretim ile verilecek dersler, ders sırasında kayıt altına alınacaktır. Bu kapsamda üniversitemizde bu derslerin işleneceği sınıflara kamera ve mikrofon sistemi kurulmuştur. Kayıt altına alınan derslerin linkleri dersten sonra dersin öğretim elemanı tarafından Moodle sistemi üzerinden sizlerle paylaşılacaktır. Kısmen yüz yüze, kısmen uzaktan eğitim olarak yürütülen derslerin video kayıtları Zoom sisteminde öğrencilerimizin erişimine açık olacaktır. Bu tür derslere devam etmek zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır.