Adalet Bölümü öğrencileri 20 Şubat 2020 tarihinde Asliye Ticaret Mahkemesini ziyaret etti.
21.02.2020

Atılım Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Bölümü 2. sınıf öğrencileri 20.02.2020 tarihinde, Asliye Ticaret Mahkemesi’ne gezi düzenledi. Adalet Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Gör. Abbas KILIÇ’ın katılımıyla 20.02.2020 tarihinde gerçekleştirilen gezide, Asliye Ticaret Mahkemesi duruşma salonunda öğrencilerimiz duruşmaları izlemiş, yargılama sürecinin nasıl yürütüldüğünü takip etmiş, duruşmalara ara verildiği esnada Dikey Geçiş Sınavı hakkında da bilgi verilerek sınavın önemi vurgulanmış, Mahkeme üyesi katipler ve mübaşirden bu sürece ilişkin bilgi aktarımı gerçekleştirilmiş ve duruşmalardan sonra Yazı İşleri bölümüne gidilerek buradaki işleyiş incelenmiş ve öğrencilerimize burada bilgi verilerek gezi tamamlanmıştır.