1. Geleneksel Mesleki Deneyim ve Kariyer Semineri gerçekleştirildi.
10.03.2020

Meslek Yüksekokulu Adalet bölümü öğrencileri için 06.03.2020 tarihinde 14.00-15.30 saatleri arasında geleneksel olarak düzenlenen "Mesleki Deneyim ve Kariyer Seminerleri"nin ilki gerçekleştirilmiştir. Adalet Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Gör. Abbas KILIÇ'ın Oturum Başkanı olduğu Seminere konuşmacı olarak katılan Sayın Hakim Asım KAYA, Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Harun DAĞCI, Ankara 10. Asliye Ticaret Mahkemesi Yazı İşleri Personeli Sayın Tekin POLAT sunumlarını gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan öğrencilerimize mesleğin önemi ve mevzuat hakkında açıklamalar yapan sayın konuşmacılar deneyimlerini aktararak öğrencilerden gelen soruları yanıtlamışlardır. Konuşmacılara ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.