Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği olarak 15 Mart 2019 tarihinde MAN Türkiye AŞ'nin konuğu idik.

50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve MAN firmasının Almanya dışındaki ilk üretim tesisi olma ünvanını elinde bulunduran MAN Türkiye ülkemiz otomotiv mühendisleri ve namzetleri için cazip bir konumda bulunuyor.

Kurumun işleyişinin ve üretim kapasitesinin anlatıldığı sunum ve otobüs üretim hattına yaptığımız ziyaret öğrencilerimize üretim ve sektör açısından genel bilgi vermesi
açısından aydınlatıcı idi.

Sunum sırasında, MAN Türkiye çalışanı olan Atılım Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunu arkadaşımızın, öğrencilerimizle şirket içi çalışma ortamı, öğrenciliği sırasında edindiği kazanımlar, kariyer planlama,iş bulma süreci vb. konularda soru-cevap şeklinde gerçekleştirdiği konuşma da oldukça yol gösterici nitelikteydi.

"Bir Otobüs Üretim Hattı"