Otomotiv Topluluğu FNSS Teknik Gezisi
09.12.2022

Savunma sanayiinin önde gelen kuruluşlarından FNSS kapılarını Atılım Üniversitesi Otomotiv Topluluğu’na açtı. 9 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşen gezi güvenlik kuralları ve fabrika kuralları konusunda bilgilendirmeyle başladı. Sonra öğrencilerimize  FNSS Ar-Ge departman yöneticisi ve insan kaynakları direktörü tarafından firmanın işleyişi, üretilen parçalar, iş olanakları, çalışanların profili gibi konularda bilgiler verildi.

Gezinin ikinci kısmı üretim ve montaj faaliyetlerinin yerinde tanıtılmasıydı. Burada üretimden sorumlu bir mühendis eşliğinde fabrika gezildi. Montajı ve modifikasyonu devam eden zırhlı araçlar incelenirken öğrencilerimizin sorularına cevaplar verildi. Gezinin son etkinliği olarak zırhlı araç test parkurunda etkileyici bir gösteri izlendi. Gezi sonunda FNSS ailesi öğrencilerimize öğlen yemeği ikramında bulundu. Hatıra fotoğrafı ve vedalaşmanın ardından üniversitemizin sağladığı ulaşım aracıyla tekrar okula dönerek gezi sonlandırıldı.

FNSS teknik gezisi mühendis adayı öğrencilerimize bir fabrikanın yönetim, üretim ve çalışanların günlük faaliyetlerine tanıklık etmesi imkanını sağladı. Ayrıca savunma sektörünün bir mühendisten beklentileri ve ihtiyaçları konusunda bilgilendiler.

1686219197-Fnss Gezisi - Photo.jpg