Ufuk2020 Marie Sklodowska Curie Yenilikçi Eğitim Ağları (Innovative Training Networks - ITN) Çağrısı Son Başvuru Tarihi 14 Ocak 2020
13.11.2019

Ufuk2020 Marie Sklodowska Curie Uluslararası Burs ve Dolaşım Destekleri kapsamında açılan Yenilikçi Eğitim Ağları (Innovative Training Networks - ITN) çağrısı için 14 Ocak 2020 tarihine kadar proje önerileri kabul edilmektedir. Detay için lütfen https://ufuk2020.org.tr/tr/h2020/marie-curie/itn tıklayınız. ITN çağrısı kapsamında henüz doktora derecesini almamış ya da 4 yıldan az araştırma deneyimi bulunan araştırmacılarımızın eğitimi için deneyimli/kıdemli araştırmacılar tarafından (üniversitede, araştırma kuruluşlarında ya da sanayi kuruluşlarında) proje önerisi yazılabilmektedir ve konu sınırlaması bulunmamaktadır.

TÜBİTAK’ın sunduğu “U2020 Koordinatörlüğü Destekleme Programı’ndan faydalanmak için https://ufuk2020.org.tr/tr/destekler/u2020-koordinatorlugu-destekleme-programi tıklayınız. Yazılmakta olan ITN projelerine ortak olmak isteyen kuruluşlar, Avrupa Komisyonu'na ait "Funding Tenders Portalı" üzerinden ITN proje önerilerine ortak arayan kuruluşların ilanlarına ulaşabilirler.

ITN projesi yazacak deneyimde olmayan, ancak ITN bursiyeri olabilecek kariyerinin başındaki araştırmacılara (doktora derecesini almamış ve 4 yıldan fazla araştırma deneyimi bulunmayan): EURAXESS Jobs Portalı (https://euraxess.ec.europa.eu/jobs) Bu portal üzerinden ülke ve araştırma konusu seçerek desteklenmiş ITN projelerinde (ve hatta COFUND projeleri ile ülkelere ait diğer ulusal burslar sunan projelerde) araştırmacı olarak başvurabileceğiniz ilanlara erişebilirsiniz.