6 ticari fuarın bir araya geldiği WIN EURASIA kapsamında, katılımcılar ve ziyaretçiler 360 derece imalat sanayini teşhir ve tecrübe etmek için bir fırsata sahip olacak. WIN EURASIA, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getiriyor.

Biz de Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO ve MŞMM olarak fuardaki yerimizi ayırttık. Fuarın ilk günü (14 Mart tarihinde) Sayın Prof. Dr. Bilgin KAFTANOĞLU hocamızın moderatörlüğünde bir de panelimiz olacaktır. Tüm ilgilileri panelimize ve standımıza bekleriz.

PANEL PROGRAMI

14 Mart 2019, Perşembe

YER: 14. Salon Forum Alanı

SAAT: 13:30 - 15:00