> Sosyal Bilimler Araştırma ve Eğitim Laboratuvarı (SAEL)
15.01.2013

Sosyal Bilimler Araştırma ve Eğitim Laboratuvarı (SAEL) Hizmet Sunmaya Başlamıştır

Atılım Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları Projeleri-ALP Programı tarafından desteklenerek kurulan Sosyal Bilimler Araştırma ve Eğitim Laboratuvarı (SAEL) hizmet sunmaya başlamıştır.

Doç. Dr. Mustafa İsmihan,  Yrd. Doç. Dr. M. Seyit Cilasun ve Öğr. Gör. Dr. Elif Kalaycı tarafından yürütücülüğü üstlenilen proje (ATÜ-ALP-1011-04) Üniversitemize değerli bir araştırma laboratuvarı kazandırmıştır.

Sosyal bilimler alanında araştırma yapmak isteyen kişilere (akademisyenler, öğrenciler, özel sektör ve kamu kurumu çalışanları) eğitim desteği verilmektedir.

Kurumlardan gelen isteklere uygun olarak eğitim programları hazırlanabildiği gibi dönemsel olarak programlanmış eğitimler web sayfalarından duyurulmaktadır.

Modern araştırma yöntemlerinin eğitimleri Stata, EViews, SPSS gibi paket programlar kullanılarak uygulamalı olarak verilmektedir.  

İşletme Fakültesi zemin katında hizmete giren SAEL hakkında ayrıntılı bilgilere ve Ocak-2013 eğitim programına web sayfalarından erişilebilir: http://www.sael.atilim.edu.tr