>Proje Yönetimi Bilinci, PY Yaklaşımı Semineri
07.05.2013

"Proje Yönetimi Bilinci, Türkiye’de ve Dünyada Proje Yönetimi Yaklaşımı" Semineri Duyurusu  
 
 
ARGEDA Koordinatörlüğümüz tarafından 8 Mayıs 2013 tarihinde "Proje Yönetimi Bilinci, Türkiye’de ve Dünyada Proje Yönetimi Yaklaşımı" konulu bir  seminer düzenlenmektedir. 
Sn. Hülya SAPMAZ'ın ( PMI-PMP*) konuşmacı olarak davet edildiği seminerin proje yönetimi bilinci gerektiren disiplinlerdeki öğretim elemanları ve öğrencilerimizin (özellikle son sınıf ve lisansüstü olmak üzere) kamu ve özel sektörünün (sağlık, maliye, savunma sanayi  vb..) beklentilerini tanıma açısından yararlı olacağı değerlendirilmektedir.
 
Etkinlik yeri:   Mühendislik Fakültesi  Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu.
Etkinlik saat:  14:00 - 15:00.
 
 
 
 

 

* Hülya SAPMAZ, PMP, İş yaşamına 1989 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda “Sistem Programcısı” olarak başlamış, 1994- 2008 yılları süresince sırasıyla ‘Yazılım Uzmanı”, “İş Analisti” ve “Proje Yöneticisi” olarak KOÇ Sistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş. de devam etmiştir.   Çok sayıda Avrupa Birliği ve e-Devlet Dönüşüm Projelerini hayata geçiren ekipler içinde uzman olarak yer almış ve yönetmiştir. KOÇ Sistem A.Ş. CMMI belgeleme* çalışmalarında “Proje Yönetimi” ve “Yazılım Kalite Güvence” Süreç Sorumlusu , Anahtar Kullanıcı ve Eğitmen olarak yer almıştır. (* SEI-CMMI Dev Level-3)

Profesyonel yaşamına bağımsız danışman olarak Avrupa Birliği uyum çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen e-devlet projelerinde “Anahtar Uzman”, “Proje Yöneticisi” , “Proje Danışmanlığı”, özel sektör projelerinde “CMMI Kurulum Danışmanlığı”, “ Proje Yönetim Ofisi Kurulum Danışmanlığı” ve savunma sanayi sektöründe “ Proje Yönetimi Eğitmenliği” görevleri ile devam etmektedir.

Sapmaz 1989 yılında ODTÜ Fizik Bölümünden mezun olmuştur. Unisys ve IBM ana sistemleri başta olmak üzere çok farklı donanım, yazım platformlarının işletim, yönetim ve uygulama geliştirme sertifikalarına sahiptir. 2008 yılında PMI-PMP yetkinlik belgesini almaya hak kazanmıştır.

Project Management Institute PMI® (www.pmi.org) Project Management Professional PMP®