>SAN-TEZ 2013 Yılı II.Dönem Proje Başvuruları 30 Ağustos‘a Kadar Devam Ediyor
24.07.2013

SAN-TEZ 2013 Yılı II.Dönem Proje Başvuruları

30 Ağustos‘a Kadar Devam Ediyor

 

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2013 Yılı SAN-TEZ Projeleri II. Dönem başvuruları 30 Ağustos 2013 cuma günü saat 17:30’a kadar açıktır. Başvurular proje yürütücüsü akademisyen tarafından Bakalığın Ar-Ge web portalı üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

Online başvuru tamamlandıktan sonra sistemden otomatik olarak alınan çıktının da yer aldığı  başvuru dosyası ve ekleri her sayfası yürütücü akademisyen tarafından paraflanmış olarak ve ıslak imzalı başvuru dilekçesi ile 6 Eylül 2013 cuma günü saat 17:30’a kadar elden veya posta yolu ile teslim edilecektir.

 

BAŞVURU ADRESİ 

T.C.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü 

Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 2151. Cadde No: 154 2.Kat Oda No:218

06510 Çankaya/ANKARA

 

SAN-TEZ PROGRAMI HAKKINDA

SAN-TEZ Programı, üniversite-sanayi işbirliğinin kurumsallaşması ve üniversitelerde gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların ticarileştirilerek ülkemize kazandırılmasını hedeflemektedir.

 

Sektör ve büyüklüğüne bakılmaksızın firma düzeyinde katma değer yaratan, ülkemizde yerleşik işletmeler ve üniversitelerin işbirliği ile hazırlanacak projeler bu programdan yaralanabilmektedir.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı SAN-TEZ programı uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayacak yeni ürün ve/veya üretim yöntemi geliştirilmesi, mevcut üründe ve/veya üretim yönteminde yenilik yapılması amacıyla sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenecek yüksek lisans ve/veya doktora tez çalışmalarını desteklemektedir.

 

Başvurular ve ayrıntılı bilgiler için:

https://biltek.sanayi.gov.tr/Sayfalar/santezDetay.aspx