>Atılım Üniversitesi “İnovasyon Türkiye 2013” Fuarında Sanayiciler İle Buluşuyor
22.09.2013

 Atılım Üniversitesi “İnovasyon Türkiye 2013” Fuarında Sanayiciler İle Buluşuyor

“İnovasyon Türkiye 2013 Fuarı” 24-27 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilecektir. Atılım Üniversitesi araştırmacı akademisyenleri ve yenilikçi projeleri ile fuara katılmaktadır.

Teknoloji Transfer Ofisi olarak ARGEDA Koordinatörlüğü tarafından Atılım Üniversitesinin araştırma ve inovasyon potansiyelinin ülke çapında tanıtılması, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla fuara katılım hazırlıkları organize edilmiştir. “TÜBİTAK-1503 Proje Pazarları Destekleme Programı” kapsamında, etkinliğe katılım desteği alınmaktadır.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "İnovasyon Türkiye Fuarı" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Türk Patent Enstitüsü tarafından desteklenmektedir. Çok sayıda ve çeşitli  tasarım, üretim, buluş yapan, patent alan kurumlar ile, yatırımcı, sanayici ve girişimciyi buluşturmaktadır. Fuarın sergilenen yetenekleri, sonuçlanmış projeleri, tasarımları ve buluşları sanayiye kazandırma konusunda katkı vermesi beklenmektedir.