>2013-2014 Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Yayınlanmıştır
15.10.2013

2013-2014 Lisans Araştırma Projeleri (LAP) 

Yayınlanmıştır

Atılım Üniversitesi tarafından 2013-2014 akademik yılında desteklenecek Lisans Araştırma Projeleri ( LAP) Programına öneri sunan projelerin Kurullardaki değerlendirmeleri sonuçlanmıştır. Bu akademik yıl çeşitli bölümlerden Kredili Ders Projesi Kategorisinde 4 proje, Çağrılı Projler Kategorisinde 10 olmak üzere 14 LAP projesi desteklenecektir. Çağrılı Projelere öğrenci başvuruları açılmıştır. Kasım ayı sonuna kadar Proje Danışmanları tarafından takımların oluşturulması tamamlanarak çalışmalara başlanabilecektir.

Çağrılı kategorideki LAP projelerinde 21 Danışman ve Eş Danışman öğretim elemanının moderatörlüğünde toplam 63 burslu araştırmacı öğrenci, 39 gönüllü öğrenci yer alabilecektir. Öğrencilerimiz projelerin kontenjanları ve akademik başarı puanına göre Burslu Araştırmacı Öğrenci veya Gönüllü Öğrenci olarak aday başvurularını yapabilir.

16 Kasım - 26 Kasım 2013 tarihleri arasında "LAP Başvuru Sistemi “ Çağrılı LAP projelerine aday başvurusu için açıktır. Öğrencilerimiz başvuru koşulları, kontenjan ve aranan niteliklere göre ilgilendikleri projelere başvuruda bulunmaları beklenmektedir. 

LAP programına katılım koşulları ve başvuru adımları hakkında ayrıntılı bilgiye ARGEDA web sayfamızdan erişilebilir: http://argeda.atilim.edu.tr/tr/lap

LAP Başvuru sistemine Öğrenci Bilgi Sistemi giriş sayfasından veya doğrudan http://lap.atilim.edu.tr/ adresinden ÖBS kullanıcı kodu ve şifresi ile erişilmektedir.