5. Ulusal Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresi
24.05.2014

Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresi (MeMÖK), 2010 yılından beri Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü tarafından geleneksel olarak düzenlenmektedir. MeMÖK’ün öncelikli amacı Türkiye’de mekatronik mühendisliği bölümlerinde okuyan veya mekatronik mühendisliği konularında çalışan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini bir araya getirerek üniversitelerde sürdürülen veya tamamlanan araştırma çalışmalarının paylaşıldığı ve tartışıldığı bir platform oluşturmaktır. MeMÖK’de sunulan bildiriler aynı zamanda elektronik ortamda bildiri kitabı olarak da basılmakta ve böylece Türkçe kaynak veritabanına da önemli bir katkı sağlanmaktadır.

MeMÖK’ün Türkiye çapında düzenli olarak organize edilen bir öğrenci kongresi halinde devam etmesi, mekatronik mühendisliğinin ve mekatronik mühendisliği eğitiminin toplum tarafından daha iyi tanınması açısından önem taşımaktadır. Bu nedenle 5. Ulusal Mekatronik Mühendisliği Öğrenci Kongresi’ni (MeMÖK2014) 24 Mayıs 2014 tarihinde yine Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü’nün öncülüğünde ve ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.