6. Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenliği
13.05.2016

Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenliği 13 Mayıs 2016 Cuma günü Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu ve Fuayesinde düzenlenecektir. TÜm üniversitemiz mensupları ve öğrencilerimiz davetlidir. Şenlik programında önceki yıllarda olduğu gibi “Poster Sergisi”, “Proje Sunumları” ve “Sahne Sunumları” yer almaktadır. Gün boyu sürecek şenlikte proje takımlarının birbirleriyle ve ziyaretçiler ile tanışması, erken sınıflardan başlayarak lisans öğrencilerimizde bilimsel araştırma, yenilikçilik ve girişimcilik konularında farkındalık oluşturmak arzulanmaktadır.

ARGEDA-TTO tarafından bu yıl 6. kez düzenlenmekte olan LAP Şenliği akademik yıl içinde yürütülen Atılım Üniversitesi tarafından desteklenmiş LAP Programı projeleri ve çeşitli lisans projelerine ev sahipliği yapmaktadır. Proje takımlarında yer alan öğrenciler öğretim elemanlarının danışmanlığından yararlanarak araştırmalara katılmakta proje çıktılarının oluşturulmasında sorumluluk almaktadır. Lisans öğrencisi olarak proje faaliyetlerinden edindikleri deneyimleri ve elde ettikleri sonuçları şenlikte ziyaretçilere sunmaktadır.

6. LAP Şenliği davetliler, mensuplarımız, öğrenciler ve proje takımlarının bir araya geleceği Açılış Töreni ile başlayarak, sahne sunumları ile devam edecektir. Bu yıl ilki düzenlenmekte olan Lisans Proje Yarışmaları kapsamında 4 farklı kategoride jüri tarafından değerlendirilen ve ödül almaya değer bulunan projelerin ilan edileceği Ödül Töreni ile sona erecektir.

 

Atılım Üniversitesi 6. LAP Şenlikleri Program Akışı

Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu ve Fuayeleri

13 Mayıs 2016, Cuma

Konferans Salonu

Fuaye ve Öğrenci Holü

Açılış Konuşmaları

10:00 - 10:30

 

LAP  Poster Sergisi

 

10:00  - 15:00

Proje Sergi ve Sunumları

 

10:00  - 15:00

Sahne Sunumları

10:30 – 12:30

 

Ödül Töreni

15:00 – 16:00