>TÜBİTAK Destekleri Bilgilendirme ve Eğitim Semineri
13.06.2012

Sayın Öğretim Elemanlarımız,

09.05.2012 Çarşamba günü 14:00-18:00 saatleri arasında Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonunda, TÜBİTAK destek programlarının  tanıtılacağı  bilgilendirme ve eğitim semineri TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecektir.

3 uzman TÜBİTAK yetkilisi ile üniversitemizden 2 öğretim elemanının konuşmacı olarak katılacağı seminer sonunda tüm katılımcılara TÜBİTAK tarafından katılım belgesi gönderilecektir.

Katılım belgesi almak Için seminer salonun girişinde hazırlanacak olan kayıt masasında kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.  Ayrıca seminerde sorulacak sorular yazılı olarak alınarak her oturum sonunda uzmanlar tarafından cevaplanacağından kayıt masasından soru kağıtlarını da temin edebilirsiniz.

Seminer programı ve konuşmacı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sorularınız için koordinatörlüğümüze başvurabilirsiniz.

Saygılarımızla,