> AB 7.ÇP Bilgi Günü Düzenlenmiştir
05.09.2011

Atılım Üniversitesi'nde " AB 7. ÇP Bilgi Günü " Düzenlenmiştir

Atılım Üniversitesinin davetlisi olarak, 5 Ekim 2011, tarihinde TÜBİTAK Ulusal Koordinasyon Ofisi Eğitim Birimi’nden Sn. Kıvanç Tos Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programlarını (AB 7. ÇP) ve başvuru süreçlerini tanıtarak katılımcılardan gelen soruları yanıtlamıştır.

ARGEDA Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında AB 7. ÇP Fikirler, Kapasiteler ve İş Birlikleri programlarına tematik alan ayrımı yapılmadan yer verilecek olup TÜBİTAK Ulusal Koordinasyon Ofisindeki AB iletişim noktaları, başvuruya açık programlar ve başvuru sürecinde alınabilecek destekler sunulmuştur.

Üniversitemizin bölüm dersleri veya araştırma çalışmaları kapsamında ortak çalışma yaptığı işletme veya kurumlardan katılımcılara da açık olarak düzenlenen Bilgi Gününe lisans ve lisans üstü öğrenciler de dinleyici olarak katılmıştır..

ARGEDA tarafaından hazırlanan AB 7.ÇP hakkında özet bilgi.

İletişim:

ARGEDA Koordinatörlüğü