>Atılım LAP Projeleri OSTİM'de
20.09.2011

OSTİM OSİAD Tesislerinde " ATILIM Üniversitesi Öğrencileri Lisans Araştırma Projeleri Sergisi" Açılmıştır

OSTİM Organize Sanayi İş Adamları Derneği (OSİAD) yönetimi tarafından Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Erman Erkan’ın koordinasyonunda “ATILIM Üniversitesi Öğrencileri Lisans Araştırma Projeleri Sergisi” düzenlenmiştir.

OSTİM OSİAD tesislerinde, 14 Ekim 2011, Cuma günü saat 10:30’da açılışı yapılan sergi 22 Ekim gününe kadar açık kalacaktır. Sergide 2010-2011 akademik yılında tamamlanmış LAP proje posterleri sergilenmektedir.

Üniversitemizin araştırma olanaklarının tanıtımı için yararlı olduğuna inandığımız bu etkinliğe proje danışmanları ve araştırmacı öğrencilerimizden bir grup katılmıştır. Katılan danışman ve öğrecilerimiz poster sunumlarını yaparak sanayiciler ve OSİAD yönetimi ile bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.

Atılım Üniversitesi ile OSTİM sanayi işletmelerini biraraya getiren bu etkinlik kapsamında OSİAD Yönetimi, açılışa katılan sanayiciler ve Atılım Üniversitesinden öğretim üyelerimiz ile bir değerlendirme toplantısı düzenlenmiştir. Toplantı kapsamında helen Anadolu Sanayi Bölgesinde yürütülen çalışmalar  ile OSTİM'de  Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin sürdürdüğü prıojelerin önemi vurgulanmış ve Atılım Üniversitesi-OSİAD işbirliği olanakları üzerinde görüşülmüştür.