>Üniversitemiz "Yenilikçi Ankara Proje Pazarı "na Katıldı
17.12.2011

Atılım Üniversitesi "Yenilikçi Ankara Proje Pazarı” na Katıldı

Üniversitemiz, Ankara Kalkınma Ajansı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliği ile,  bölgenin kalkınmasına destek olmak ve girişimci kapasitesinin geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere  17 Aralık 2011 tarihinde Rixos Grand Ankara Otel’de düzenlenen  “Yenilikçi Ankara Proje Pazarı” na katılmıştır.

Ayrıntılı bilgi ve etkinlikten fortoğraflar Üniversitemiz Haberler  sayfasında yer almaktadır.

Araştırmacılarımız  ve Üniversitemizin davetli olduğu etkinlikte Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sağlanmakta olan Teknogirişim Destekleri kapsamında Ankara ili içerisinde desteklenen yüze yakın girişimci, projelerini ve kurdukları işlerde geldikleri aşamaları katılımcılara anlatma fırsatı bulurken aynı zamanda Ankara’nın proje üretme kapasitesi yüksek belli başlı kurumlar da projelerini katılımcılarla paylaşmıştır.

Atılım Üniversitesinin bir stant ile katıldığı "Yenilikçi Ankara Proje Pazarı” araştırma alanlarınmızı  ziyaretçilere tanıtma ve ikili görüşmelerde bulunma olanağı sunmuştur.

Etkinlik Porgramı:

09.00 – 10.00      Kayıt

10.00 – 11.00      Açılış Konuşmaları

11.00 – 11.30      Proje Ödül töreni

11.30 – 12.15      Proje Alanı ziyareti

12.15 – 13.00      Öğle Yemeği

13.00 – 16.00      İkili görüşmeler (Paralel Oturum )

16.00                     Kokteyl ve Kapanış