>SEAS-ERA Projesi Çağrısı
18.04.2012

 

"Development of indicators and science support and management tools for determination of Mediterranean Good Environmental Status" başlığı altında ortak araştırma proje desteği çağrısı açılmıştır.

 

AB 7. Çerçeve Programı Kapsamında desteklenen " SEASERA-Towards Integrated Europen Marine Research Strategy and Programmes" projesi, deniz araştırmaları ile ilgili alanlarda tüm Avrupa ülkelerini kapsayan bir platform oluşturarak, bu alanda uluslararası işbirliğinin geliştirlmesini amaçlayan bir ERA-NET projesidir.

 

SEAS-ERA Projesi bünyesinde TÜBİTAK'ın da ortak olduğu 7. İş Paketi WP7-Mediterranean Region ile 6. İş Paketi WP6- Atlantic Region ortak çağrısı açılmıştır. TÜBİTAK, çağrı kapsamında Akdeniz için belirtilmiş olan: "Development of indicators and science support and management tools for determination of Mediterranean Good Environmental Status" başlığı altında ortak araştırma projelerini destekleyecektir.

 

Son başvuru tarihi 24 Mayıs 2012 olan çağrıya ilişkin ayrıntılara http://www.fp7.org.tr/home.do?rt=9&ot=1&pid=0&sid=3762 ve http://www.seas-era.eu/np4/homepage.html adreslerinden ulaşılabilmektedir.