>Üniversitemizde 2. LAP Şenliği 17 Mayıs da Gerçekleşti
17.05.2012

Atılım Üniversitesi Lisans Öğrencileri Öğretim Elemanları İle Birlikte Gerçekleştirdikleri Araştırma Projelerini Sergilediler….

17 Mayıs 2012 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Cevdet Kösemen Konferans Salonu ve fuayesinde gerçekleşen 2. LAP Şenliklerinde, Üniversitemizin lisans öğrencilerine ait projeler sergilendi.

Atılım Üniversitesinde lisans araştırma kültürü yaratma, yaygınlaştırma, araştırmacı ve yaratıcı öğrenciler yetiştirme amacı ile düzenlenen Lisans Araştırma Projeleri (LAP) Şenliğinin bu yıl ikincisi gerçekleşti. Araştırmacı öğrencilere akademik yıl süresince projelerden edindikleri deneyimlerini ve başarılarını paylaşma ortamı sunması ve gelecek yıllar için öğrencilerimizi araştırmaya ve proje deneyimi kazanmaya teşvik etmesi için düzenlenen LAP Şenliğine bu yıl 17 Proje takımı katıldı.

Bu yıl LAP Şenliğinde takımlar tarafından hazırlanan poster ve broşürlerin yanı sıra İşletme Fakültesi Girişimcilik derslerinde (MGMT 408 ve 409) ilk 3 dereceye giren projeler, “1Kitap 1Konu” etkinliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan iletişim panoları ve ‘Steve Jobs Konulu İngilizce Makale Yarışması’nda ödül alan öğrencilerimiz de hazırladıkları materyaller ile şenliğe katılım gösterdiler.