>ABB Proje Pazarı Proje Çağrısı
06.09.2012

Ankara Büyükşehir Belediyesi İhtiyaçlarının Yerli Üretim İle Karşılanması Projesi - ABB Proje Pazarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından Ankara’da faaliyet gösteren sanayi, üniversite, araştırma merkezleri ve ilgili destekleyici kurum ve kuruluşlarla koordinasyonu sağlamak üzere Proje Ofisi kurulmuştur. Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde faaliyet gösteren Proje Ofisi tarafından ABB İhtiyaçlarının yerli üretim ile karşılanması projesi çerçevesinde Yenilikçi Proje Pazarı düzenlenmektedir.

Ankara’da Proje Pazarı vasıtasıyla yenilikçi, özgün ve hizmetlerin kalitesini arttıracağı düşünülen ve üniversite, sanayi, teknokentler, girişimciler, firmalar, kamu kurum ve kuruluşları gibi yapıların bulunacağı geniş bir kitleye hitap eden proje pazarı sunumları amaçlanmaktadır. Proje Pazarı

Yenilikçi, özgün ve hizmetlerin kalitesini arttıracağını düşünülen projeler ile en geç 30 Eylül 2012 tarihine kadar başvurulabilir. ABB Proje Ofisi tarafından değerlendirilmek üzere proje başvuru formunun www.ostim.org.tr web adresinden doldurularak proje sunumlarının belirtilen mail adresine postalanması gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgilere http://www.ostim.org.tr/tr/content/abb-proje-ofisi-proje-pazari/535 adresinden erişilebilmektedir.