>Atılım Üniversitesi Öğrencilerinin Uluslararası Başarısı...
26.07.2013

Atılım Üniversitesi Öğrencilerinin Uluslararası Başarısı...

Mekatronik Müh. Öğrencilerimizin Bitirme Projesi ASME Tarafından Kabul Edilerek IMECE 2013 Poster Sergisine Davet Edilmiştir…

  

Mekatronik Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerimizin  “Fuzzy Logic Speed Control of a  Four Wheel Vehicle” başlıklı bitirme projeleri için hazırladıkları bildiri ASME tarafından yapılan değerlendirme sonucu IMECE 2013 Konferansında ve Sergi  etkinliğinde Poster Sunumuna kabul edilmiştir.

Başarı ile mezun olan değerli öğrencilerimiz Binnaz Didem Mengü (Yürütücü), Enis Akyol, Barış Balta, Ali Turaç Bilmiş ve  Kenan Dorken ile proje danışmanı Yrd. Doç. Dr. Sedat Nazlıbilek’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ASME: American Society of Mechanical Engineers

IMECE: International Mechanical Engineering Congress and Exposition - International Undergraduate Research and Design Exposition 

ASME makine mühendisliği alanında en prestijli organizasyonlar arasından bulunmaktadır. ASME tarafından düzenlenmekte olan IMECE etkinliğinde dünyanın çok çeşitli ülkelerinden bilim adamı, sanayici, devlet adamı, yönetici, girişimci ile öğrenciler aynı platformda buluşmaktadır. Bu yıl 17 Kasım tarihinde ABD San Diago’da yapılacak olan IMECE konferans ve sergi etkinliğine çeşitli ülkelerden bildirileri kabul edilen lisans öğrencileri araştırmaları ve tasarımlarını sumak üzere posterleri ile katılmaktadır. Poster sunumlarının da değerlendirildiği sergide dereceye giren posterler belirlenmektedir.

 http://www.asmeconferences.org/Congress2013/index.cfm