>Elektromanyetik Şekillendirme Konulu LAP Projesi TRT Radyo-1'de
04.12.2012

Elektromanyetik Şekillendirme Konulu LAP Projesi TRT Radyo1’e Konuk Oldu …

Atılım Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinden Doç. Dr. Elif Aydın ve İmalat Mühendisliğinden Yrd. Doç. Dr. Besim Baranoğlu’nun lisans düzeyindeki öğrenciler ile sürdürdükleri araştırma projesi TRT Radyo-1'de yayınlanan Hiç Düşündünüz mü? programında Yrd. Doç. Dr. Hacer Erar’ın konuğu oldu.

elif3l   elif6l

TRT Radyo 1’de 4 Aralık 2012 saat 14.40 da yayınlanan programa Doç Dr. Elif Aydın ve lisans öğrencilerimiz Tolga Yılmaz, Salim Annak ve Kemal Yiğit Kocaman birlikte katılarak, “Elektromanyetik Metal Şekillendirme” konusunda teknik bilgi vermiş ve sürdürdükleri lisans araştırma projesi hakkında yöneltilen soruları yanıtlamıştır.

2012-2013 akademik yılı LAP programı kapsamında “Elektromanyetik Şekillendirme: Kalıp ve İndüktör Tasarımı” proje başlığı ile yürüttükleri çalışmalarında proje ekibine başarılar diliyoruz.