Genç Girişimcilerin E-Ticaret Başarıları
04.12.2013

“Genç Girişimcilerin E-Ticaret Başarıları” konulu bir panel, Ceo-Education Kurucusu Sezer Türk, Social Air Dijital Pazarlama ve Mobil Teknoloji Çözümleri Kurucusu Ömer Karapınar ve Genç Bilişimciler Derneği Kurucu Başkanı Kaan Aksay’ın katılımı ile gerçekleşti.

Panel, Cengiz Yenerim konferans salonunda 4 Aralık 2013 tarihinde Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü adına Öğretim Görevlisi Dr. Ece Pişkinsüt Şengüler ve İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Elif Kalaycı tarafından düzenlendi.

Panelde, Dr. Şengüler günümüzde e-ticaretin önemi ve girişimcilikle bağlantısı hakkında bilgiler paylaştı. Sayın Karapınar, Türk ve Aksay’a Dr. Şengüler tarafından yöneltilen sorular çerçevesinde, kendilerinin öncelikle nasıl girişimci olduğu, sektöre girdiklerinde nasıl sıkıntılarla karşılaştıkları, başarısızlıklarının ardından bunu nasıl başarıya dönüştürdüklerini, başlarından geçen ilginç ve keyifli örnekler ile dinleyicilerle paylaştılar. Ardından Dr. Kalaycı ve dinleyicilerin soruları cevaplandırıldı.

Panelin sonunda katılan öğrenciler arasından, Ömer Karapınar, Sezer Türk ve Ankara Lojistik Üssü’nün katkılarıyla belirlenen hediyeler çekilişle öğrencilere dağıtıldı. Yapılan çekilişte 1 öğrenci ONOK Okçuluk firmasından 8 saatlik Okçuluk Eğitimi, 1 öğrenci KAFES Fırın’dan 2 kişilik kahvaltı, 2 öğrenci Ceo-Education’dan Work& Travel için 1000’er TL’lik indirim çeki, yine Ceo- Education’dan 2 öğrenci yurt dışı Dil okulu için %20 indirim çeki ve Ankara Lojistik Üssü’nden 1 Lojistik Bölümü öğrencisi zorunlu staj hakkı kazandı.