KOSGEB Başkanlığı İnceleme Heyeti Üniversitemizde
09.05.2013

Öğrencilerimize, akademisyenlerimize ve bölgemizin teknoloji alanında çalışacak girişimcilerine verimli bir çalışma ortamı sunulması, üniversite sanayi işbirliğinin somut bir adımı olarak, KOSGEB işbirliği ile bilimsel araştırmalar ve sanayi kuruluşlarının buluşturulması, yenilikçi girişimciliğin desteklenmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlanması amacıyla kurulması planlanan ATILIM KOSGEB TEKMER sürecinde sona yaklaşıldı.

Teknoloji ve Yenilik Destekleri Daire Başkanı Tayfun Önder, Hizmet Merkezleri Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Müdürü Cemil Uğurlu, Siteler KOSGEB Müdürü H. Murat Elyürek ve Siteler KOSGEB Uzmanı İnan KOÇAK'ın bulunduğu İnceleme Heyeti, Rektörlük makamında düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılmış, ATILIM KOSGEB TEKMER kuruluşu ile ilgili karar vermek üzere idari ve teknik görüşmeler yapmış ve incelemelerde bulunmuştur.