ODTÜ Teknokent TTO Sunumu
15.01.2014

ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Atalay, Rektör Danışmanı Prof. Dr. İrem Dikmen Toker ve ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa İ. Kızıltaş 15 Ocak 2014 tarihinde Üniversitemizde gerçekleştirdikleri sunumda, TTO deneyimlerini paylaştılar.

Prof. Dr. Volkan Atalay, ODTÜ'de araştırma ve sanayi iş birliğine genel bakışı anlattığı sunumunda, üniversitelerin ve sanayinin ihtiyaçlarından, inovasyondaki rollerinden ve sorumluklarından bahsetti.

Prof. Dr. İrem Dikmen Toker ise sunumunda, ODTÜ'deki araştırma yönetim sistemini, 1513 projesinin gelişimini ve ODTÜ'nün 1513 proje yönetim süreçlerini anlattı.

Teknokent Genel Müdürü Mustafa İ. Kızıltaş, ODTÜ Teknokent'in idari yapılanmasını,  üniversite-sanayi iş birliklerini ve TTO faaliyetlerini, uluslararası iş birliklerini anlattı ve ODTÜ Teknokent şirketleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.