Selçuk Üniversitesi 1. Proje Pazarı Enerji Tematik Alanında Üçüncülük Ödülü
23.05.2014

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencilerimizden Kübra Pehlivanoğlu, Mehtap Ağırsoy ve Gizem Nur Bulanık, Yrd. Doç. Dr. Yılser Devrim danışmanlığında yürüttükleri "Yüksek Sıcaklık Proton Değişim Membran Yakıt Hücreleri için Yenilikçi Membran Elektrot Birleşimlerinin Geliştirilmesi ve Yakıt Pili Uygulamasının Yapılması" konulu projeleri ile Selçuk Üniversitesi tarafından düzenlenen ve TÜBİTAK tarafından desteklenen 1. Öğrenci Proje Pazarı'na katılmışlar ve enerji tematik alanında 3'üncülük ödülüne layık görülmüşlerdir. 

Öğrencilerimizin projeleri, enerji tematik alanı için oluşturulan jüri üyeleri tarafından proje özeti üzerinden değerlendirilmiş ve 103 proje arasından sergilenmeye değer bulunan 86 proje içerisinde yer almışlardır. Öğrencilerin posterlerinin başında bekleyerek, projelerini organizasyona davet edilen üretim ve hizmet sektörü temsilcilerine, sergiyi ziyaret eden akademisyen ve öğrencilere sözlü olarak sundukları, sorulan soruları cevaplandırdıkları ve projeleri hakkında bilgi verdikleri proje pazarında 4 farklı tematik alanda 12 proje ödüle layık görülmüştür.

Enerji tematik alanında 3. olan öğrencilerimize, Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan Gülce tarafından 26 Mayıs 2014 tarihinde ödülleri teslim edilmiştir. 

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.