"Açık İnovasyon: Fırsatlar, Limitler, Farklı Bakış Açıları" Konulu Etkinliğe Katıldık
31.10.2014

31 Ekim 2014 tarihinde Gazi TTO tarafından düzenlenen "Açık İnovasyon: Fırsatlar, Limitler, Farklı Bakış Açıları" konulu etkinlikte yer aldık.

Sırasıyla Gazi TTO Yöneticisi Prof. Dr. H. Mehmet Şahin, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ve TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Çavuşoğlu'nun konuşmaları ile başlayan etkinlik sanayiden ve üniversitelerden katılımcıların konuşmaları ile devam etti. Henry Chesbrough tarafından ortaya atılan ve kurumların inovasyon süreçlerini halka açtıkları diğer bir deyişle inovasyon süreçlerinde halktan faydalandıkları açık inovasyon konusunda deneyimli akademisyenler görüş ve tecrüblerini aktarırken, sanayiden temsilciler açık inovasyona bakış açılarını ve tutumlarını belirttiler.

Illinois Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Munir Nayfeh ve George Mason Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Roger Stough'un değerlendirmeleri ile etkinlik son buldu.