Desteklenen SAN-TEZ Projelerinde ATILIM
03.11.2014

Üniversite-sanayi işbirliğinin kurumsallaştırılması, ülkemize katma değer yaratacak ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılmasına katkı sağlayacak yeni ürün ve/veya üretim yönteminin geliştirilmesi, mevcut üründe ve/veya üretim yönteminde yenilik yapılmasına yönelik sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda yüksek lisans ve/veya doktora tez çalışmalarını içeren projelerin desteklenmesi, izlenmesi, sonuçlandırılması ve sonuçlarının değerlendirilmesi amacıyla projelere destek sağlayan SAN-TEZ programı Ağustos ayı sonuçları belli oldu. 29 başvuru arasından 15 proje desteklenmeye değer bulundu. Ağustos ayı sonuçlarına göre, Atılım Üniversitesi, Ankara'da faaliyet gösteren ve SAN-TEZ projesi desteklenen 3 üniversiteden biri oldu.