İnovasyon Türkiye 2014 Fuarına Katıldık
17.11.2014

Farklı disiplinlerdeki inovasyon ürünlerinin tek çatı altında sunumları yanı sıra ulusal brifingler kapsamında geniş bir uzmanlık ve rehberlik sunan tek faaliyet olan ve 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşen İnovasyon Türkiye 2014 fuarına,  Atılım Üniversitesini temsilen ARGEDA-TTO ve öğretim üyelerimiz katılmıştır.

Fuar kapsamında, öğretim üyelerimizden Doç Dr. Hilal Türkoğlu Şaşmazel, Yrd. Doç. Dr. Fatma Çalışkan ve Yrd. Doç. Dr. Özgür Aslan, üzerinde çalışmış oldukları ürün odaklı, yenilikçi araştırma projeleri ile ilgili sunumlar yapmış, Dr. Alper Ünler ve TTO uzmanı Selma Dölek Kandemir ise katılımcılara üniversitemizin araştırma altyapısı ve potansiyeli hakkında bilgiler vermişlerdir.