Ilgaz Belediyesi Ziyareti
13.11.2014

Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin, Yrd. Doç. Dr. Gül Güneşve ARGEDA-TTO yöneticisi Dr. Alper Ünler tarafından, 12 Kasım 2014 Çarşamba günü, kentsel yönetim, turizm vb. konular başta olmak üzere karşılıklı işbirliği ve proje olanaklarını görüşmek maksadıyla Ilgaz Belediye Başkanlığı’na bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Arif Çayır tarafından ilçenin problemleri ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler verilirken, öğretim üyelerimiz tarafından üniversitemizin, ilgili konulara yönelik araştırma imkan ve kabiliyetleri anlatıldı.

Ziyaret, önümüzdeki günlerde, proje alternatiflerinin belirlenmesi, tartışılması ve karşılıklı işbirliği ve iyi niyet anlaşması imzalanması kararı verilerek sona erdi.