Atılım Üniversitesi Türkiye'nin En Girişimci ve Yenilikçi 19. Üniversitesi oldu
23.08.2016

TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2016 yılı sıralaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından TÜBİTAK’ta düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

Bu kapsamda Atılım Üniversitesi 2015 yılında 26. sırada yer aldığı endekste 2016 yılında 19. sıraya yükseldi. Sıralamaya giren tüm Vakıf Üniversiteleri arasında Atılım Üniversitesi 8. sırada yer aldı. Endeks sıralamasına giren üniversiteleri tebrik eden, listenin hazırlanmasında katkısı bulunan Kurum ve Kuruluşlara da teşekkürlerini sunan Bakan Özlü, girişimcilik ruhunu ve yenilikçilik kültürünü geliştirme noktasında en çok üniversitelerimize güvendiğini belirtti. Endekse ve ilgili habere ulaşmak için tıklayınız.