“Temiz Teknoloji” İş Fikirleri Destek Programı GCIP 2017 Tanıtım Semineri
22.03.2017

TÜBİTAK, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) ve Küresel Çevre Fonu (GEF) tarafından 2014’ten beri düzenlenmekte olan  “Enerji ve Çevre” temalı Girişimcilik Hızlandırma Programı-GCIP “Sürdürülebilir bir dünya için temiz teknoloji fikirlerinizle değişime katkınız olsun” sloganı ile 2017 yılına başlıyor.

Program sonunda birinci seçilen takım 50.000 TL olan Ulusal Birincilik Ödülü’nü, ikinci seçilen takım 25.000 TL İkincilik Ödülü’nü ve üçüncü seçilen takım 15.000 TL Üçüncülük Ödülü’nü almaya ve Silikon Vadisi’nde senede bir kez gerçekleşen Global Forum’da ülkemizi projeleri ile temsil etmeye hak kazanıyorlar. Aynı zamanda Global Forum’un sunduğu küresel yatırımcılar, iş çevreleri ve uluslararası mentorlar ile tanışma ve küresel platformda diğer ülke ekipleri ile yarışma fırsatını da yakalıyorlar.

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO), Küresel Çevre Fonu (GEF) ve The Cleantech Open ile birlikte “enerji ve çevre” konusunda girişimci iş fikirlerinin desteklendiği ve yarıştığı uluslararası program, Türkiye’de 4. senesinde girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda programın lansmanı için 5 Nisan 2017 Çarşamba günü 14:30-16:30 saatleri Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi A Blokta yer alan 1020 numaralı salonda bir bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Program hakkında ayrıntılı bilgilere www.turkey.cleantechopen.org adresinden ve 0312 298 9406 numaralı telefondan ulaşılabilir.