TÜBİTAK Destekli 2 Yeni Proje
30.01.2018

Üniversitemiz akademisyenlerinin TÜBİTAK'a sunmuş olduğu 2 yeni proje desteklenmeye değer bulunmuş ve TÜBİTAK tarafından fonlanmasına karar verilmiştir. TÜBİTAK 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı ve 3501 - Kariyer Geliştirme Programı kapsamında desteklenmeye değer görülen projelere ait detaylı bilgiler aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Proje Adı Fakülte/Bölüm Destek Programı Proje Yürütücüsü
Yakın Kızılötesi Bölgede Yüksek Işık Isı Çevrimine Sahip Özgün Nanoyapıların Hazırlanması, Fototermal Etkinliklerinin ve Toksisitelerinin Araştırılması Mühendislik Fakültesi/  Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya TÜBİTAK 1001 Doç. Dr. Murat Kaya
Yaşam İmzası Aracılığıyla Karmaşık Modüler Yapılı Sistemlerin Güvenirliğinin Hesaplanması Mühendislik Fakültesi/ Endüstri Mühendisliği  TÜBİTAK 3501 Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Bozbulut

İlgili akademisyenlerimizi bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamlarını dileriz.