Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi Koronavirüs COVID-19 salgınının yayılmasını önlemek için ülkemizde alınan önlemler doğrultusunda üniversitelerde örgün eğitime ara verilmiştir. Eğitimin aksamaması amacı ile derslerimize uzaktan eğitim ile devam edebilmek için hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda, bütün dersler MOODLE ortamında açılarak, öncelikli olarak teorik dersler ile uygulamalı derslerin teorik kısmına ait bilgiler, ders izlenceleri, sunumlar, yardımcı diğer materyaller (videolar, ödevler vb.) sisteme yüklenmeye başlanmıştır. Uygulamalı derslere ve sınavlara ilişkin izlenecek süreç hakkında ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Sizlerin, MOODLE sistemi üzerinden, kayıtlı olduğunuz derslere giriş yaparak sistem üzerinde derse kayıt yapmanız, düzenli olarak yüklenen dersleri takip etmeniz, video görüntülerini izlemeniz ve ödevlerinizi sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Derslerle ve süreçle ilgili ek bilgilendirmelerin duyurularını bölüm sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu zor süreci, hepimizin görev ve sorumluluklarımızı yerine getirerek en iyi şekilde atlatacağımıza yürekten inanıyoruz.

Siz sevgili öğrencilerimizle, üniversitemizde tekrar sanatla dolu güzel etkinliklerde buluşmayı özlemle bekliyoruz.

Hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

 

Prof. Dr. Şule Pfeiffer-Taş

Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü