2020 - 2021 Güz Dönemi Ders Kayıtlarına İlişkin Duyuru
30.09.2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi' nin sağlıklı ve başarılı geçmesini dileriz.

Ders kayıtlarınız için kampüse gelmenize gerek olmayıp, ATACS (Atılım Akademik Sistem) üzerinden ders kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz Covid-19 Pandemisi  nedeniyle, siz değerli öğrencilerimizin sağlığı için Kontenjan Artırımı Talebi işlemleri yalnızca internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Bölümüzde açılan ART kodlu Alan Dışı Seçmeli Dersler aynı gün ve saatte çok sayıda alternatif olacak şekilde planlandığından, Kontenjan Artırımı Talepleri yalnızca çok özel durumlarda gerçekleştirilecektir. Bu nedenle talepte bulunmadan önce ders programında bulunan derslere yönelmenizi öneririz. Kontenjan artırımı ile ilgili konular için bölüme gelinmemesi, tüm iletişimin Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü internet sayfasındaki yönlendirmeler doğrultusunda ve online olarak sağlanması rica olunur.

Kontenjan Artırımı Talebi Dilekçesi, Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü internet sayfasında Öğrenciler İçin Formlar bölümünde bulunmaktadır. Buradan gerekli işlemler hakkında açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Sorularınız ve olası aksaklıklar için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla bölümümüz ile iletişim kurabilirsiniz.

Sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi diliyoruz.

Mail: gsod@atilim.edu.tr

Telefon: 0312 586 89 36