Türk Sanat Müziği Dersi Yıl Sonu Öğrenci Konseri
25.05.2022

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölümü ART 295 Türk Sanat Müziği dersi kapsamında düzenlenen, ‘‘Türk Sanat Müziği Dersi Yıl Sonu Öğrenci Konseri’’ 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

ART 295 dersi öğrencileri ders yürütücüsü Öğr. Gör. Seçil Ak Kutlu ile birlikte saz heyeti eşliğinde Yine Bir Gülnihal, Fikrimin İnce Gülü, Hatırla Sevgili, Beyoğlu’nda Gezersin gibi eserleri seslendirmiştir. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından 11.4. Sürdürülebilir Şehir ve Yaşam Alanları; Dünyanın Kültürel ve Doğal Mirasının Korunması ve Gözetilmesi Çabalarının Artırılması Hedefi’ne yönelik olarak Türk Sanat Müziği kültürünün gelecek nesillere aktarılması konusunda katkı sağlanması amaçlanmıştır.

‘‘Türk Sanat Müziği Dersi Yıl Sonu Öğrenci Konseri’’ isimli etkinliğe Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi LÖKÇE, Güzel Sanatlar Ortak Dersler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule PFEIFFER TAŞ’ın yanı sıra üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrenci velileri katılmıştır. Prof. Dr. Yıldırım ÜÇTUĞ tarafından Öğr. Gör. Seçil AK KUTLU’ya üniversitemiz adına çiçek takdim edilmiştir.