Airpreneurs Başvuruları Başladı!
18.03.2022

Havacılık sektöründe insan sağlığı ve uçuş güvenliğine yönelik yenilikçi çözümler üretmeyi amaçlayan Airpreneurs’ün yeni dönem başvuruları başladı! Programda üniversite öğrencilerinin liderliğinde pandemi ve sonrasında havacılığın yeni dünya düzenine uyumunu artıracak proje fikirlerin hayata geçmesi için destekleyeceğiz. Detaylı bilgi ve başvuru için: airpreneurs.org

Airpreneurs 2022, Türkiye Girişimcilik Vakfı olarak Boeing destekleriyle, Türk Hava Yolları - Terminal ve İTÜ ARI Teknokent ortaklığında hayata geçirdiğimiz, temelde havacılık sektöründe insan sağlığı ve uçuş güvenliğine öncelik veren; pandemi ve sonrası değişen ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ve teknolojik çözümlerin üretilmesini hedeflediğimiz bir etki programıdır. İlkini 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz Airpreneurs kapsamında Türkiye’nin tüm bölgelerinden 350.000 kişiye ulaştık. Şimdiye kadar 3 kez gerçekleştirdiğimiz program sayesinde 7 farklı şehirden 700’ü aşkın genç hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

18-24 yaş arasında, üniversite öğrencisi veya mezunu tüm gençlere açık olan Airpreneurs programına  28 Mart 2022 tarihine kadar https://airpreneurs.org/ adresindeki “Başvur” linki üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurabilir, projeyle alakalı tüm sorularını info@airpreneurs.org adresine iletebilirsin.

 

Gelişmelerden haberdar olmak için Girişimcilik Vakfı’nı sosyal medyada takip et:

 

Instagram

Twitter

LinkedIn

Facebook

YouTube