TÜBA-Gıda Beslenme Grubu tarafından; tüm paydaşları bir araya getirerek Türkiye’de gıda güvenliği kapsamında organik ürün tanımını gerçek anlamda toplumun bilgisine sunmak ve bu konuda var olan yanlış algıların önüne geçmek amacıyla düzenlenen Gıda Güvenliği Sempozyumu “Organik Ürünler ve Sağlık”, 12-14 Ekim 2017 tarihinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu Sempozyum’a son başvuru tarihi 29 Eylül 2017’dir. Başvuru sahiplerinin belirtilen tarihe kadar kurum/üniversite bilgilerini içeren e-postayı gokcen.oral@tuba.gov.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

Sempozyum programının içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız:

TÜBA-Gıda Güvenliği Sempozyumu Programı