SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU
04.11.2020

04.11.2020

19.10.2020 tarihinde ilan edilen Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca ön değerlendirmeleri yapılarak sınava girmeye hak kazanan adayların listesi aşağıda verilmiştir.

Sınav Tarihi: 09.11.2020

Sınav Saati: 09:30