İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ /YAZ STAJI DUYURUSU

CE 399 ve/veya CE 499 Yaz Stajları ile ilgili olarak Rapor Teslim ve Staj Sunumu süreci başlamıştır ve takvim aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

13-17 Kasım 2017 Pazartesi-Cuma

Staj Raporu Teslimi: 2017 yaz aylarında stajlarını tamamlayan öğrencilerimiz için Staj Raporu teslim süreci.

Raporların Arş.Gör. Cumhur Özbey’e çıktı alınarak elden teslim edilmesi beklenmektedir.

11-15 Aralık 2017 Pazartesi-Cuma

Staj Raporu ve Sunumu Teslimi: İçerik ve format anlamında revize edilmiş raporların ve sunumların ilgili stajın Moodle sayfasında açılacak olan ödevlere yüklenmesi beklenmektedir.

11-15 Aralık 2017 Pazartesi-Cuma

Staj Sunumu: 2017 yaz aylarında stajlarını tamamlamış olan ve/veya staj sunumlarını yapmamış olan öğrencilerimiz için Staj Sunumları süreci. Sunumların yapılacağı derslikler ve saatleri ilan edilecektir.

Staj Raporu içeriği ve formatı ile ilgili olarak gerekli bilgiler aşağıdaki bağlantıda bulunmaktadır.

Öğr. Gör. Burak ŞAHİN

Bölüm Staj Koordinatörü