Atılım Üniversitesi İz Bırakan 50 Öğrencisi'nin 5'i İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden
22.05.2012

Bu öğrenciler:
  • Arman Sümengen (4. sınıf öğrencisi),
  • Anıl Ataç (4. sınıf öğrencisi),
  • Melike Kulakoğlu (3. sınıf öğrencisi),
  • Yıldırım Şimşek (3. sınıf öğrencisi) ve
  • Çağlar Yaman (4. sınıf öğrencisi).
Öğrencilerin seçiminde akademik başarılarının yanı sıra, okuluna ve topluma fayda sağlayan çalışmalara katılmış, bu anlamda yeni fikirlere imza atmış olmaları, hem kendi geleceklerine hem de Üniversitelerine İz Bırakabilecek potansiyelleri değerlendirildi. Akademisyenleri ve arkadaşları tarafından önerilen öğrenciler, eğitim süreleri boyunca yapmış oldukları tüm çalışmaları belgeleyerek aylar öncesinde başvurularını yaptılar.

Seçilen öğrencilere başarı sertifikaları dağıtılırken, İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden ilk beş giren Çağlar Yaman ve Anıl Ataç isimli öğrenciler, 1000(bin) TL ve Atılım Üniversitesi tarafından üretilen MPAD'ler ile ödüllendirildi.